FØLG SPORENE TIL DIN LIVSOPPGAVE

- Hva er hensikten med din eksistens?​​ -

Hvert eneste menneske har en misjon å utrette – et prosjekt som gir mening til eksistensen gjennom mange liv. Idet sjelen trådte inn i formenes verden, mistet den minnet om sin hellige misjon. Gjenoppvekkingen av den guddommelige gnisten gjør det mulig å hente tilbake sin egen hukommelse og ta kontroll over sjelens vei. Dette er et nødvendig steg på en utviklingsvei dersom man skal fullføre sin misjon og oppnå opplysthet.

 

Når man forsøker å forstå sitt livs misjon uten et utgangspunkt, vil det gjerne komme flere spørsmål enn svar:

 

Hva er hensikten med min eksistens?

Hvorfor dette livet og hvorfor denne gangen?

Hvilken vei burde jeg velge?

 

Svaret på spørsmålene finnes ved at man først forstår misjonen for dette livet for deretter å sette denne sammen med minner og misjoner fra tidligere liv. De fem nivåene av kurs i utforskning av tidligere liv gir et grunnlag for å se det større bildet og til å begynne å sette sammen det man er her for å utrette.

 

Med sporet foran deg, vil du lære å skape de forholdene som legger til rett for å motta beskjedene som kommer innenfra – disse dype stemmene som noen ganger kun hvisker og overdøves av sinnets støy. I disse beskjedene finnes svarene som vil lede deg på din sjels vei. Utnyttelsen av Menneskehetens templer og Tempelet Den Hellige Skogen forsterker sjelens stemme og vil hjelpe deg til å forstå meningen med din eksistens på denne planeten.