GJENOPPVEKKING AV DE INDRE SANSER

- Forsterk forbindelsen til din guddommelige natur -

Alle kjenner til de fem sansene, men visste du at mennesker er utstyrt med en rekke andre persepsjonskanaler? I Damanhur refererer vi til disse generelt som de "indre sansene"; og spesielt til drømmesansen, hukommelsessansen, utvekslingssansen, ønskesansen og guddommelighetssansen. Når oppfattelsesevnen utvides til å gjelde hele dette spekteret av sanser og vi effektivt kan bruke den, vil vårt potensiale for å leve et guddommelig inspirert liv øke tilsvarende.

Dette kurset følger to hovedtemaer: 1) direkte aktivering av de indre sansene, og 2) forsterkning av mikrolinjene, eller energikanalene i menneskekroppen. Når de to erfaringene kombineres, åpnes det for en indre reise både i oss selv og utover grensene for det vi vanligvis tenker på som "virkelighet".

Under veiledning av spesialiserte instruktører vil deltakerne først utforske de "indre organene" og lære om hvorfor de er viktige. I Templene vil studentene aktivere minst ett finstofflig organ, som kan være en mustasje, en hale, vinger, en lang finger, forlengede øreflipper, fjær, kroppsspiraler, et skjørt, blant annet. I neste omgang vil klassen fokusere på aktivering av mikrolinjene, for derved å frigjøre den fysiske kroppen så energien kan flyte fritt.

Dette kursarbeidet blir ytterligere intensivert på en trygg og humoristisk måte ved hjelp av Selfica-instrumenter; disse finstofflige åndelige intelligensene som er unike for Damanhur. Selfica bygges for det meste av kobber og finere metaller, og utgjør en levende form som tjener til å bygge bro mellom det fysiske og andre energetiske plan. Resultatet av å eksperimentere med de indre sansene er en forsterket forbindelse til vårt fremste potensiale, og en myk vei mot å gjenoppvekke og leve vår guddommelige natur.

Nivå 1

Aktivere De indre sansene: Oppnå en ny forståelse og gi større fylde til livet ditt ved å utvide omfanget for persepsjonen, og etablere en bevisst forbindelse til dine indre sanser. Aktiveringen av ditt første finstofflige organ i Menneskehetens templer vil sende deg ut på en spennende reise mot gjenoppvekkingen av nye ferdigheter som nå ligger i dvale.

Nivå 2

Forsterke Mikrolinjene: Mikrolinjene er stier i oss knyttet til Synkronlinjene som gjør at den finstofflige kroppen, De indre sansene, tanker og følelser kan uttrykke seg. Disse linjene varierer fra menneske til menneske i henhold til blant annet fødested, innflytelse fra stjernetegn, tidlig oppdragelse og fysiske egenskaper. Ved at mikrolinjene styrkes, økes forbindelsen til livsflyten i universet.

mysterieskolen.org © 2019

website builder. Create your website today.