Indre svar

- Med tidsfrø-teknologi kan du frigjøre svarene inni deg -

 

Vi oversvømmes av spørsmål gjennom livet, og noen av dem gir oss en sterk trang til å se innover etter svar. Selv om vi vet at vi har svarene inni oss, snakker de mange indre stemmene våre ofte i munnen på hverandre som styrt av individuelle mål og ulik motivasjon, snarere enn å gi oss sammenhengende logisk tankestrøm. For å stilne den konstante, indre støyen, står vi i fare for å innta en rigid rasjonalitet med enkle svar eller også å utsette livets vanskeligste spørsmål i det uendelige og leve i en tilstand av evig forvirring.

 

Men det finnes håp! Tidsfrø-teknologi – et redskap utviklet gjennom forskningen på "tid" i Damanhur og som del av vår allianse med Selfica, og som også brukes under transformasjon og dyrking av minner - kan med god effekt benyttes til å stilne de indre stemmene og låse opp dørene som leder til det hemmelige rommet som vi alle har, hvor svaret til ethvert spørsmål er å finne.

 

Med utholdenhet og konsekvent bruk av de teknikkene som gis i dette kurset, kan du gå inn i dette reservoaret av kunnskap, gjemt i de dypeste delene av ditt vesen og gi den vise i din indre tillatelse til å lese fra de gamle tekstene som er innskrevet på selve sjelen din.